Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’Ajuntament de la Seu aconsella l’ús de mascaretes per a la població en general quan se surt de casa

Ja s'han repartit un total de 7.500 mascaretes casolanes al conjunt de la població urgellenca. Els voluntaris i voluntàries estan elaborant 1.000 mascaretes més i també en faran de talles infantils

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, fa una crida a la població urgellenca que cal  portar mascareta quan se surti de casa. Al respecte afirma que “amb l’ús de les mascaretes, sobretot, en establiments comercials i espais tancats evitem, si som portadors del #COVID19 (encara que no ho sapiguem), de transmetre’l a una altra persona. El virus no traspassa per via aèria la mascareta”.

L’alcalde de la Seu abunda sobre la importància d’usar mascareta que “si tots portem mascareta, s’evita que el virus no passi (per via aèria) d’una persona a una altra, i no ens pot contagiar, per tant no es propagarà. Per això és molt important que tothom la utilitzi, en la mínima estona imprescindible, si és imprescindible sortir de casa”.

Cal recordar que tothom pot recollir la seva mascareta casolana, de manera gratuïta, a qualsevol de les farmàcies de la ciutat. Aquestes mascaretes casolanes han estat elaborades per un grup de voluntaris i voluntàries.

A la Seu d’Urgell ja s’han repartit un total de 7.500 mascaretes casolanes al conjunt de la població urgellenca, així com altres municipis de la comarca. Aquestes proteccions s’han fet arribar a botigues i empreses obertes de serveis essencials, al personal de l’administració pública; a cuidadors i cuidadores de persones grans i a persones vulnerables, als voluntaris i voluntàries de La Seu en Xarxa, així com a la població en general. Els voluntaris i voluntàries estan elaborant 1.000 mascaretes més. La novetat d’aquesta nova tongada de mascaretes és que també n’hi haurà de talles infantils.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell