Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu Junts per la Seu
Junts per la Seu d'Urgell

L’Ajuntament de la Seu garantirà que tots els alumnes escolaritzats a la ciutat tinguin connexió a Internet i dispositius electrònics per reprendre el curs

Les operadores del territori Cadí Telecom i Alt Urgell Fibra instal·laran les connexions a Internet que s’adaptaran a les necessitats individuals dels alumnes que així ho necessitin

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, en coordinació amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, està treballant perquè tots els alumnes escolaritzats a la ciutat disposin entre el 13 i el 20 d’abril els dispositius tecnològics i la connexió a la xarxa necessaris a casa seva perquè puguin seguir online les tasques encomanades pels diferents centres educatius i mantenir el seguiment amb els mestres i professors durant el tercer trimestre.

Al respecte, l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, afirma que “l’Ajuntament de la Seu té com a prioritat vetllar per l’equitat educativa i, conseqüentment, farem tot el que estigui a les nostres mans perquè tots els alumnes escolaritzats a la Seu d’Urgell puguin continuar el curs escolar online, vetllant sobretot pels més vulnerables”.

Val a dir que hi ha aproximadament uns 50 alumnes, entre primària i secundària, que necessiten tant una connexió a Internet com dispositius electrònics per a poder continuar el curs de manera online.

L’alcalde de la Seu avança que les operadores del territori Cadí Telecom i Alt Urgell Fibra instal·laran les connexions a Internet que s’adaptaran a les necessitats individuals dels alumnes que així ho necessitin. En aquest sentit, Fàbrega agraeix l’esforç que fan ambdues operadores d’Internet perquè cap alumne es quedi sense poder continuar l’actual curs acadèmic.

Per la seva part, el Departament d’Educació està rebent les necessitats detectades a través dels centres educatius i es manté en contacte permanent a través de la inspecció educativa amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per treballar amb l’objectiu que els alumnes rebin l’acompanyament social, educatiu i emocional que necessitin els nenes i nenes, els nois i les noies i les seves famílies.

Portes obertes online

Val a dir també que els diferents centres educatius del nostre municipi han publicat diferents informacions i vídeos per tal de donar a conèixer els seus centres i donar la informació necessària a les famílies. Recordem que molts centres educatius van haver de suspendre les seves jornades de portes obertes per la situació d’alarma. Els enllaços a les pàgines web dels centres es poden trobar al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

D’altra banda, l’Oficina Municipal d’Escolarització segueix pendent que es publiqui com i quan es farà el procés de preinscripció per tal de vetllar per acompanyar a les famílies en aquest procés.

Més notícies

Contacta amb nosaltres

© 2023 Junts per la Seu d'Urgell